Jeugdcompetitie  2018-2019

Actuele standen (mei 2019).

Kampioensgroep

Damegroep

In de Damegroep spelen de kinderen die nog bezig zijn met stap 3 en de kinderen die stap 3 (en sommigen ook stap 4) al gehaald hebben in één groep. Het is niet verwonderlijk dat de kinderen met stap bovenaan staan. In onderstaande standen zijn de groepen daarom gesplitst.

Aan het eind van het jaar worden de prijzen bepaald op basis van de eindstanden in de beide competitiehelften. Met nog een paar weken te gaan is Finn niet meer in te halen. Hij had de eerste helft ook al gewonnen en is in de tweede helft ongeslagen (8 uit 8). De tweede plaats gaat tussen Raffi en Tjado. Tjado heeft nog een voorsprong vanwege de eerste competitiehelft, waarin hij 2e werd en Raffi 5e.

Bij de stap 3-ers is de strijd om de eerste plaats spannender. Abel staat nu eerste, maar was in de eerste helft 3e. Voor Frederique is dit precies andersom. Als zij Chris nog kan inhalen, dan pakt zij de 1e prijs.

Torengroep

De torengroep bestaat uit kinderen uit stap 2, stap 2+ en stap 1. Ook hier al een duidelijke winnaar. Mischa staat soeverein aan de leiding nadat hij de 1e competitiehelft ook al had gewonnen. Luca staat tweede, maar Wiebe had een betere 1e helft en maakt ook nog kans op de 2e plaats.

Voor de kinderen die bezig zijn met stap 1+ worden de punten van de 1e en 2e helft bij elkaar opgeteld. Joep heeft 5,5 uit 12 en heeft daarmee een voorsprong op Willem met 3 uit 10, die in de 1e helft wel hoger eindigde.

Stap 1